Udlejning af flyttelift

Udlejning af flyttelift er altid med en liftoperatør

Flyttelift

Privat eller virksomhed

VI KAN HJÆLPE DIG!

Vores fleksible, dedikerede og effektive team ved, hvordan man tilpasser sig ethvert sted, og takket være vores tilgængelighed, professionalisme, effektivitet, smidighed, pleje, høflighed, god værdi for pengene, hjælpsomhed og høj servicekvalitet vil opfylde dine krav. Og alt dette. Godt humør!
Vores marketingaktiver er vores kunder!LEGITIMATIONSOPLYSNINGER

Vores marketingaktiver er vores kunder! Et certifikatområde er tilgængeligt for kommentarer eller kommentarer. Med "mund til mund" har vi nået de fleste af vores kunder, som anbefaler os til deres venner og beholder vores adresse til fremtidige tjenester.


Flyttelift København har 2 flyttelifter til rådighed, Knægten fra baggården en 18 meter som kommer op af en højte af en 5 Sal. derudover har vi Forsidefruen en 24 meter som kommer op af en højte af en 7 Sal. Begge flyttelifterne køre på strøm 230 V, 13Amp. Vi har også en entreprenørgeneratorer hvis det skulle gå helt galt med kundes strøm.

Flyttelift København 

Flyttelift København er en del af Hovedstadens dødsbo og konkurs - Så vi har ikke bare med Flyttelifter at gør, vi kan meget andet. Besøg Hovedstadens dødsbo og konkurs hjemmeside og kig os ud - Det kunne jo være der være andet som vi kunne være behjælpelig med. Hsdk.dk

Flyttelift

hurtig og nem transport under bevægelse
Uanset om det er kommercielt eller privat - vi giver dig en flyttelift, der transporterer dine møbler sikkert! Hvis dine yndlingsgenstande ikke passer gennem indgangen eller trappehuset på grund af deres størrelse, er en flyttelift det rigtige valg.


Hvornår er en flyttelift nyttigt til flytning?
At leje en flyttelift er i mange tilfælde en fordel. Vores flytteeksperter vil med glæde komme til dig på forhånd og rådgive dig om, hvorvidt en ekstern flyttelift giver mening i dit tilfælde.
For at vores møblelift kan bruges, skal visse krav være opfyldt: Vinduer, altandøre eller halvinduer skal kunne åbnes helt. Det er ikke muligt at leje en flyttelift f.eks. I en loftslejlighed (medmindre der er et fladt tag) eller hvis der ikke er mulighed for at fastgøre elevatoren til facaden. Af sikkerhedsmæssige årsager er leje kun mulig med uddannet specialiseret personale / professionel support.